UKB in beeld

Zappsport  van AVROTROS heeft op 18 april 2017 TV opnamen gemaakt in de kegelzaal van de Utrechtse Kegelbond. De uitzending van de ‘battle kegelen’ vond plaats op 27 mei 2017. Kinderen uit groep 8 van BSO De Cirkel uit Zuilen werden getraind door studenten van de veterinaire kegelclub Duim in ‘t Gat DIG. Zie hier het You Tube filmpje.

 

 

 

 

In het kader van de Albert Heijn sportweken in de regio Utrecht, maken VSU verenigingsadviseurs wekelijks een vlog van een van de vele proefsporten. Vlog 5 (oktober 2016) gaat over kegelen bij de Utrechtse Kegelbond, een leuk filmpje van Judith en Nynke. Opmerking: Het filmpje is niet meer te zien.

 

Studenten van de Hogeschool voor de journalistiek in Utrecht hebben in december 2015 in onze kegelzaal een interview afgenomen en gefilmd. Iris en Marjolein wilden namelijk meer weten over de kegelsport. Het resultaat hebben zij in twee filmpjes op You Tube gezet. Te zien en te horen zijn Cees van Eijk (penningmeester) en Mai Hoefs (voorzitter UKB) en kegelaars van Nooitgedacht en Vrije Touwetje. Kijk even mee!

De kegelsport

sleep de orde lijn naar 15 minuten!

Tips voor kegelen