December 2022 stand van zaken

Hier dan eindelijk weer een teken van leven van de UKB.

In de twee jaar corona pandemie kon lange periodes niet gesport worden en werden activiteiten afgelast. De UKB stuurde regelmatig wel een Nieuwsbrief aan de leden over de stand van zaken en om de moed erin te houden. Twee Nieuwjaarsrecepties konden niet worden gehouden. Als compensatie werd in 2020 een decemberkalender kraslot meegestuurd en in 2021 een bureaukalender met inspirerende plaatjes voor uitstapjes in eigen land. Dat mocht toen even weer dankzij de (1e) boosterprik! Maar in november 2021 was er plots nog het omicron virus dat in december opnieuw leidde tot een volledige lockdown tot 27 januari 2022. Daarna pakten we het kegelen van lieverlede weer op met inachtneming van het NOC*NSF sportprotocol.

Van onze twee clubs, Vrije Touwetje (kegelt in Groenekan) en Wieleroord ’80 (in Lopik) doen 8 leden mee aan de KNKB landelijke competitie.

Dit najaar heeft de UKB na een onderbreking van 2 jaar, de klassering weer gehouden, op 10 oktober in Lopik en op 10 november en Groenekan. In het voorjaar wordt dat vervolgd.