Nieuwjaarsreceptie 2019

Een goed bezochte een feestelijke nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2019 in de UKB kegelzaal bracht veel leden tezamen. Voorzitter Mai Hoefs stond even stil bij de recente ontwikkelingen en de aanstaande sluiting van onze mooie kegelzaal. Toch blijft hij optimistisch en zegt te zullen beijveren dat de kegelsport in onze regio niet verloren gaat.

De prijsuitreiking van de klassering 2018 was in handen van Erik Bakker en Anneke Oskam. Erik gaf nog eens uitleg over de nieuwe klasse indeling voor UKB clubs, die voor meer spanning en een betere prijsverdeling zou moeten zorgen. Anneke had voor extra mooie trofeeën gezorgd. Klik voor alle uitslagen hier.

De hele middag werd met veel variatie muzikaal fantastisch opgeluisterd door One Man Orkest Dennis.
Het was dan ook een sfeervolle gedenkwaardige bijeenkomst en mooie start van het nieuwe kegeljaar. Bekijk hier de foto’s maar.