Kennismaken met de kegelsport !

Wij doen mee met de Albert Heijn sportactie. Je kunt je aanmelden op www.ahsportactie.nl , kies ‘Utrecht’ en ‘kegelen’ en je komt bij de UKB.

Deelnemers zijn welkom van 25 september tot 1 december 2017 op de maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond van 20.00-22.00 uur. Je wordt begeleid door kegelaars die die avond hun clubavond hebben.

Op maandagavond kegelen een heren- en een gemengde club, op woensdag- en donderdagavond een dames- en een herenclub en op vrijdag een herenclub. Je hoeft hiermee geen rekening te houden, alle clubs willen je graag laten ervaren hoe leuk kegelen is. Ook een leeftijdsverschil is bij deze kennismaking niet relevant. Aan het eind van de actieperiode zullen wij alle proefsporters nog eens samen uitnodigen voor een kegelavond of -middag. Dat zal meer opties geven voor je keuze óf en met wie je zou willen blijven kegelen. En of je dat incidenteel of met regelmaat zou willen doen.

Breng schone lichte sportschoenen mee.

Wij wensen alle proefsporters bij voorbaat een verrassende kegelavond!

De kegelzaal in Sporthal Zuilen is gemakkelijk te bereiken, klik hier.