Jubileumtoernooi en receptie

De Utrechtse Kegelbond brengt al 110 jaar het balletje aan het rollen. Om dit heuglijke feit te vieren wordt van maandag tot donderdag 11-14 september het jubileumtoernooi gekegeld in de kegelzaal in Sporthal Zuilen. Zo’n 100 kegelaars uit de regio gaan de strijd aan om het UKB jubileumkampioenschap. De wedstrijden starten om 19.30 uur. Publiek is welkom vanaf 20.00-22.00 uur.

De finale wordt gegooid op zaterdag 16 september van 11.00-14.00 uur. Ook voor publiek levert dat spannende kegelsport, kom dus kijken en sfeer proeven!

 

Wij zoeken leden!

Ten onrechte wordt de kegelsport als oubollig gezien. In Utrecht is weliswaar sprake van vergrijzing maar elders zijn er jeugdafdelingen en bij de landelijke wedstrijden scoort een jonge generatie hoog.

Kegelen is nog steeds een serieuze sport met een sterk sociaal karakter. De tijd van de houten banen in rokerige zaaltjes ligt ver achter ons. In 2004 verhuisde de UKB van de Mariaplaats naar Burgemeester Norbruislaan nr 13, en in 2011 naar de nieuwe Sporthal Zuilen op nr. 680.

 

Nu kegelen wij in een moderne kegelzaal met 6 kunststof banen en een digitaal scoresysteem. Je kunt de wedstrijden live volgen op ukb.kegelscores.nl. Jong gepensioneerden kunnen aansluiting vinden bij bestaande clubs. Groepen gelijkgestemde collega’s, vrienden, buren of families kunnen met of zonder regelmaat, in klein clubverband sport en netwerken combineren.

Maak kennis met de kegelsport, want kegelen is leuk! Met de Albert Heijn sportactie kun je gratis meedoen. Meld je aan voor een tijdstip naar keuze op www.ahsportactie.nl.

Wij zien je graag!