UKB Nieuwjaarsreceptie 2017

Zo’n 75 leden en gasten bezochten onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari. In een geanimeerde stemming werden goede wensen uitgewisseld. Voorzitter Mai Hoefs was verrast en verheugd door de grote opkomst. Hij zei dat de UKB het nieuwe jaar goed gestart is met een huurkorting voor de contractduur, maar dat wij desondanks niet achterover kunnen leunen. Ledenwerving en meer activiteiten zijn noodzakelijk om de UKB vitaal én in stand te houden. Op 8 augustus 2017 bestaat de UKB immers 110 jaar! Daar zullen we  ruim aandacht aan geven.

De traditionele prijsuitreiking van de klassering 2016 werd vlot en vrolijk verricht door Mai en Anneke Oskam. Bekijk de foto’s maar. Ook de hapjes van sportkantine Merlijn vielen goed in de smaak. Al met al een geslaagde eerste gezamenlijke bijeenkomst in 2017 van alle UKB kegelclubs. Bekijk de foto’s.